Friday, December 23, 2011

Siapa si pemilikgigibesi ??

Assalamualaikum...

Pemilik gigi besi ??  Oh, aku la tu..
Dah lama buat blog baru nak cerita tentang diri sendiri.. hehee

Pada siapa yang tak tahu, nama aku Qurratul Aini binti Mohd Mustafa...
Ain for short...  Umur ?? 18 tahun.. Tua dahh.. Aku belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Mahmud Iskandar, Ledang, Johor.. Yess..  Aku pelajar tingkatan 6.. Tahun 2011 ni lower6.. Tahun depan baru upper6..  Aku tak dapat masuk U ..  Sebab tu aku sekolah lagi.. Yela SPM pun bukan straight A's pun..haha..  Form6 ni, aku ambil subjek Pengajian Am, Pengajian Perniagaan, Ekonomi dan Sejarah.. Kenapa pemilikgigibesi ?? Sebab aku pakai braces.. Dulu gigi aku tak berapa nak cantik.. Tapi, sekarang sudah cantik sikit sikit.. hihihi.. Aku ni tak delah ada apa yang special pun.. Semuanya biasa je.. Kalau orang yang tak kenal aku tu mesti cakap aku sombong.. Sebenarnya aku tak sombong pun.. Kau orang tak tegur aku.. Memang aku buat dont know je.. Siapa yang kawan aku tu, tahulah aku ni macm mana.. Aku suka bercakap sebenarnya... Siapa yang duduk semeja dengan aku memang tak kering gusilah..hahaha..  Aku ni gila gila sikit.. Sekali lagi aku nak bagi tahu, siapa yang kenal aku, dia orang tahulah aku macam mana... hahaha.. So, siapa yang baca cerita aku ni, kalau nampak aku kat luar tu, tegur tegur lah aku.. hihihi...


Ok, sampai sini je aku nak cerita.. Tak payah nak lebih lebih.. hehehe
ok, bye !!!


 

6 comments:

  1. Nak tanya, kalau pakai braces kan.. Mahal tak.. Palin2 pon berapa kos dia? :)

    ReplyDelete
  2. saya tahu kalau swasta dalam 5ribu.. saya pergi kat kerajaan.. tapi lambt sikitlah.. kena masuk dlm waiting list

    ReplyDelete
  3. kitaaaaa sme gelaran si braces...bpe lama da pkai ? sme lah dulu akak pun gigi xlawa ad taring now da jd gigi biase huhuhu

    ReplyDelete
  4. tahun lepas.. bulan sepuluh.... saya pakai sebab gigi depan tak teratur... yang lain ok.. tetibe tang depan je yang k.o. hahahahah

    ReplyDelete
  5. Hai aini!! nice to meet you.. hehehhee

    ReplyDelete
  6. hai !! me too.. keep in touch ya !!

    ReplyDelete